Tilat

Tilat

Näet lisää kuvia tiloista klikkaamalla kuvia

 

Tilat

Päärakennus

Pappilan päärakennus toimii varsinaisena juhlatilana. Salissa paikkoja n. 60 henkilölle. Salin jatkeena on tarvittaessa pariovin avattava lisätila 20 hengelle. Tila voi toimia myös erillisenä kabinettina. Kabinetista avautuu pariovet parvekkeelle, jossa 20 paikkaa. Näkymä järvelle.

Salista on pariovin yhteys ruokasaliin. Tila on myös muunnettavissa 10 hengen ruokailu- tai muuksi tilaksi.

Pappilarakennuksessa on hääsviitti, jonka yhteydessä 6 hengen ”förmaaki”. Lisäksi kamari, jossa istumapaikat 13 hengelle.

Pappilassa on vuokrattavissa myös yhden hengen kamari, jossa on oma sisäänkäynti.

Pappilan oma keittiö vastaa tilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoiluista tilausten mukaan.

Pappilan miljöössä mahdollisuus lyhyempään tai pidempään majoittumiseen B&B tyyppisesti.

Tilat

Majoitusrakennus

Majoitusta varten on retkeilymajatyyppinen majoitustila. Siellä on 4kpl 10 hengen tupia, 2 kpl 2 hengen huoneita sekä yksi 4 hengen huone. Vuodepaikat ovat petattuna ja pyyhkein tai sopimuksen mukaan ilman.

WC-tilat ovat erillisessä WC-rakennuksessa sekä suihkut saunatiloissa.

Tilat

Vierastalo

Päärakennusta vastapäätä on punainen vierastalo. Talo sopii esimerkiksi perhemajoitukseen ja pitempiaikaiseen majoitukseen. Talossa on kaksi huonetta. Isommassa huoneessa on parivuode sekä yhden hengen vuode. Huoneessa on myös iso kulmasohva sekä iso pöytä ja tuolit.

Toisessa huoneessa on myös parivuode sekä kahden hengen vuodesohva. Huoneen yhteydessä on pieni keittiö, jossa sähköliesi, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ym.

WC-tilat ovat erillisesssä WC rakennuksessa sekä suihkut saunatiloissa.

Tilat

Rantasauna

Rannassa on rantasauna, jossa iso löylyhuone, pesuhuone sekä kaksi oleskeluhuonetta. Kiuas on sähkölämmitteinen pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Ulkoterassi on n. 6x6m kalustettuna n. 30 hengelle.

Terassilta on kulku laiturille, joka on uimaportain varustettu. Laiturilta sukeltaminen ja hyppiminen on kielletty riittämättömän syvyyden sekä veden korkeuden vaihteluiden vuoksi.

Tilat

Grillipaikka

Rantasaunan vieressä on grillipaikka n. 15 hengen istumapaikoilla. Grillipaikka on käytettävissä rantasaunan varaukseen kuuluvana. Puut ovat talon puolesta.

Tilat

Kylpytynnyri

Rantasaunan terassin yhteydessä on n. 6 hengen kylpytynnyri. Vuokrausehdot sovitaan erikseen.

Tilat

WC-rakennus

Pappilan asiakkaille on WC-tilat rannassa olevassa erillisessä WC rakennuksessa. Siellä on omat tilat naisille sekä miehille.

Tilat

Pysäköintipaikka

Asiakkaiden pysäköinti tapahtuu pappilalle kuuluvalla alueella heti pappilan jälkeen oikealla puolella kirkon aidan ja vastapäätä olevan punaisen ulkorakennuksen välisellä alueella.

Mahdollisuus on myös matkailuautopysäköintiin. Kysy tarkemmin.

Ainoastaan henkilökunnan pysäköinti on piha-alueella porttien sisäpuolella.